-3.1C
Pristina
27 Janar, 2021 - 20:46

Vuk Drashkoviq

- Advertisement -

Drashkoviq: Serbët janë hipnotizuar dhe po mashtrohen me frazën “Kosova është Serbi”

Politikani serb, Vuk Drashkoviq, u ka dërguar përkrahësve të partisë së tij një mesazh me rastin e festës së “Vidovdanit”, ku ka folur edhe...

Drashkoviq: I kam thënë Vuçiqit, rreziko, tregoi popullit se Kosova është e humbur

Qëndrimet e opinionit publik në Serbi do të ndryshonin sikur t’i kumtohej e vërteta në lidhje me Kosovën dhe krimet e luftës të cilat...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -