-6.8 C
Pristina
19 Janar, 2021 - 21:52

Ushtria

- Advertisement -

Ushtria e Kosovës do të pajiset me helikopterë

Pas pajisjes me armë automatike, Forca e Sigurisë tani po planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim...

Planet e Qeverisë Kurti për armatimin e ushtrisë

Në buxhetin për vitin 2020, Qeveria e Kosovës ka planifikuar të investoj rreth 10 milionë euro për armatim shtesë për Forcën e Sigurisë së...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -