-6.5 C
Pristina
20 Janar, 2021 - 00:56

Uran Ismaili

- Advertisement -

Ministria e Uran Ismailit kishte refuzuar donacionin me 1 milion maska nga Kanadaja

Një donacion me mbi 2 milionë maska ishte nisur nga shteti i Kanadasë drejt dy shteteve shqiptare, Kosovës dhe Shqipërisë në vitin 2018.Por, rreth...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -