6.3 C
Pristina
21 Janar, 2021 - 13:30

Unmik

- Advertisement -

Shefi i UNMIK’ut ka një kërkesë për institucionet e Kosovës

Duke i konsiderurar masat e marra për të luftuar COVID-19 dhe situatën emergjente të shëndetit publik, Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefi...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -