-3.1C
Pristina
27 Janar, 2021 - 20:50

Unikkatil

- Advertisement -

Unikkatil në mënyrë të veçantë uron besimtarët mysliman për Kurban Bajram

Artistët të shumtë dhe figura publike kanë uruar besimtarët e fesë islame për festën e Kurban Bajramit. Për këtë festë një urim ka ardhur edhe...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -