0.6C
Pristina
28 Janar, 2021 - 13:49

Udhetim

- Advertisement -

14 vendet ku mund të udhëtoni pa vizë me pasaportë të Kosovë

Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia Veriore, Serbia, Gambia, Senegali, Ishujt Kuk, Mikronezia, Niue, Dominika, Haiti, Ishujt Shën Vinsent, Ekuadori dhe Turqia. Shumica prej vendeve ku...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -