-1.7C
Pristina
27 Janar, 2021 - 10:09

Trump

- Advertisement -

Engel dhe Menendez, të shqetësuar me qasjen e administratës Trump ndaj Kosovës

Ligjvënësi Eliot Engel dhe senatori Bob Menendez, u shprehën të hënën të shqetësuar me faktin se Shtetet e Bashkuara ushtruan trysni mbi qeverinë e...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -