-1.7C
Pristina
27 Janar, 2021 - 11:19

Tony Blinken

- Advertisement -

Lajme të mira nga Amerika

Presidenti i zgjedhur Biden ka emëruar ndihmësin e kahershëm Antoni Blinken si Sekretar i Shtetit WASHINGTON: Çfarë lajm i mrekullueshëm për SHBA, dhe për ne...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -