-4.8 C
Pristina
16 Janar, 2021 - 16:52

Sulltan Hamid

- Advertisement -

Biseda e Isa Boletinit me sulltanin Hamid

Shkrim në vijim, i 15 prillit 1903, botuar në gjuhën frënge nga gazeta armene, «Pro Armenia», ilustron bisedën mes patriotit shqiptar, Isa Boletini, dhe,...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -