-3.1C
Pristina
27 Janar, 2021 - 21:19

Skender Kapiti

- Advertisement -

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese leksion për votuesit që ta përmbysin këtë klasë politike të korruptuar

Demokracia është ligji demokratik i cili i jep mundësinë popullit që me zgjedhje të lira populli të zgjedhë pushtetit dhe qeverisjen e tij. Këtë populli...

Deklarata ‘bombë’: Ky është plani frikshëm i Edi Ramës për Kosovën

“Pra një qëndrim i kryeministrit të Shqipërisë , së pari ashtu si dhe më parë me idenë për ndarjen e Kosovës, ky qëndrim i...

A e njeh Kryeministri i Shqipërisë shtetin e Kosovës?!

Skender Kapiti Edi Rama, si është e mundur që kryeministri i Shqipërisë, sapo mori postin si kryeministër kërkonte pajtimin shqiptaro-serb duke cituar citate të antishqiptarit...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -