-2.8 C
Pristina
17 Janar, 2021 - 16:07

Skender Berisha

- Advertisement -

Me’t leme apo me’t bleme, me’t nime e jo me’t pame

Autor: Msc. Skender Berisha Sqarim: 1. ("Me't leme", lind me një aftësi më ndryshe nga të tjerët, dhe e përdorë atë, kurse "Me't bleme", mundohet të...

A po harrohet shprehia e të shkruarit me dorë të lirë si rezultat i kompjuterit dhe telefonit

Po të ndalemi dhe kujtojmë sa kohë ka kaluar që ne nuk kemi përdorur shprehinë e të shkruarit me dorë, kujtoj se ka kohë...

Marrëveshja pa nguti politike me Serbinë do të krijonte një stabilitet politik, impakt të menjëhershëm ekonomik

Shkruan: Skender Berisha Zhvillimi ekonomik në 20 vitet e fundit nuk mundë të themi se ka ngecur në tërësi, ajo pati një zhvillim por shumë...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -