0.6C
Pristina
28 Janar, 2021 - 13:51

Shtatoret

- Advertisement -

Shtatoreve në kryeqytet ua mbuluan sytë, nuk dihet kush e bëri

Tri shtatoret që gjenden nëpër sheshet e Prishtinës, ajo e heroit Zahir Pajaziti, ish-Presidentit Ibrahim Rugova dhe heroit të gjithë shqiptarëve, Skënderbeu sot kanë...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -