-4.2 C
Pristina
19 Janar, 2021 - 21:24

Shoferi

- Advertisement -

Shoferi i autobusit nga Shqipëria tentoi ta korruptojë Policin e Kosovës me 5 euro, por e pësoi keq

Një shofer autobusi nga Shqipëria po kalonte sot kufirin për në Kosovë. Ishte ora 10:00 dhe ai u gjet pranë policit kosovar. Kur ia dha...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -