-3.1C
Pristina
27 Janar, 2021 - 19:50

Shenjte

- Advertisement -

E preu drurin e shenjtë, ja çka e gjeti banorin e fshatit Greme të Ferizajt

Një histori shumë ndryshe dhe tejet interesante, që asnjëherë nuk e keni dëgjuar. E gjitha kjo ka të bëjë me një dru bungu, cili mund...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -