7.5 C
Pristina
23 Janar, 2021 - 21:32

Sebastian Kurz

- Advertisement -

Kosova në planin qeverisës të kancelarit austriak, Sebastian Kurz

Në programin qeverisës të kancelarit të Austrisë, Sebastian Kurz, është përfshirë edhe Kosova. Konkretisht aty përmendet përkrahja e dialogut dhe liberalizimi i vizave. Sebastian Kurz,...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -