-6.3 C
Pristina
18 Janar, 2021 - 05:54

Savij Dholakia

- Advertisement -

Ky është shefi më i mirë në botë: Si shpërblim u blen punëtorëve banesa dhe makina

Savij Dholakia është një shef që i ka befasuar puntorët e tij duke i dhuruar banesë dhe vetur për secilin puntorë të tij dhe...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -