-3.2 C
Pristina
19 Janar, 2021 - 15:04

Restaurant

- Advertisement -

Malta u jep para qytetarëve për t’i shpenzuar në restorante

Qeveria e Maltës do t’iu ndajë qytetarëve kuponë në vlerë prej 100 eurosh, për t’i shpenzuar në bare, hotele dhe restorante. Rreth çereku i bruto-prodhimit...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -