-3.1C
Pristina
27 Janar, 2021 - 20:10

Rasim Ljajiç

- Advertisement -

Ministri serb: Më keq se taksa 100 % nëse reciprociteti do të jetë siç thotë Prishtina

Ministri i Tregtisë në Serbi, Rasim Ljajic, ka thënë sot se vendosja e masës së reciprocitetit nga Prishtina do të jetë më e keqe...

Marramendëse: Ministri serb tregon sa miliona i humbi Serbia deri tani nga taksa

Ljajiç: Dëmet nga taksat e Prishtinës deri tani janë në vlerën 461 milionë euro Ministri i Tregtisë dhe Telekomunikacionit të Qeverisës së Serbisë Rasim Ljajiç...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -