-6.1 C
Pristina
16 Janar, 2021 - 22:20

Qifteli

- Advertisement -

Irani u rrëmben çiftelinë shqiptarëve në Unesko

NGA Azgan Haklaj Hienat pansllave e neootomane vazhdojnë sulmin kundër simboleve kombëtare dhe grabitjen e trashëgimisë shpirtërore me synim shterrimin e identitetit kulturor të Kombit...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -