-1.7C
Pristina
27 Janar, 2021 - 10:16

Qeveria Kurti

- Advertisement -

Në minutat e fundit të qeverisjes, Kurti shkarkon edhe një bord

Qeveria në detyrë ka shkarkuar Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike “KRU Mitrovica” dhe ka emëruar Bordin e ri por që nuk i kanë...

Të gjitha vendimet që u morën sot në mbledhjen e 38-të, të Qeverisë në detyrë

Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, e udhëhequr nga kryeministri në detyrë Albin Kurti, ka mbajtur mbledhjen e 38-të, në të cilën ka...

Apeli i Ambasadës së SHBA-së: Respektoni vendimin e Qeverisë “Kurti” dhe komunave

Ambasada e SHBA-së në Prishtinë ka bërë thirrje që qytetarët të respektojë udhëzimet e nxjerra nga Qeveria e Kosovës për të parandaluar përhapjen e...

Deputetët zviceranë kanë një apel për politikanët e Kosovës: Kjo do të ndodhë nëse bie Qeveria Kurti

Ata i kanë bërë apel në të njëjtën kohë edhe LDK-së, e cila është partnere koalicioni në qeverinë e kryeministrit KurtiNëse qeveria Kurti do...

Kabineti qeveritar shkon në Sharr, diskutohet për programin qeverisës

Zevëndëskryeministri Avdyllah Hoti ka njoftuar se sot i gjithë kabineti qeveritar do të takohen në Sharr, për të diskutuar Programin Qeverisës 2020-2023, raporton Express. Përmes...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -