4 C
Pristina
24 Janar, 2021 - 07:27

Qerdhet

- Advertisement -

Hapja e çerdheve, ky është njoftimi i fundit nga Ministria e Arsimit!

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e ka vënë në dispozicion të DKA-ve, institucioneve parashkollore dhe prindërve “Udhëzuesin për rihapjen e institucioneve parashkollore...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -