-0.7 C
Pristina
15 Janar, 2021 - 15:26

Prend Buzhala

- Advertisement -

URREJTJA GJENETIKE FETARE E SERBËVE KUNDËR ARBËRORËVE E SHQIPTARËVE

Shkruan Prend BUZHALA URREJTJA GJENETIKE FETARE E SERBËVE KUNDËR ARBËRORËVE E SHQIPTARËVE (Replikë me realitetin: ose mbi urrejtjen gjenetike serbe kundër arbërorëve e shqiptarëve katolikë), 2 Lufta e...

Rrëfime nga izolimi

Botim i ri (dhe i veçantë): "RRËFIME NGA IZOLIMI" (Tregime, ese, kronika, përsiatje nga autorë shqiptarë), botoi Lena Graphic, Prishtinë 2020. Përgatiti për shtyp me komente:...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -