0.6C
Pristina
28 Janar, 2021 - 13:44

Peter Piot

- Advertisement -

Rrëfimi i shkencëtarit që luftoi Ebolan dhe HIV-in, por u prek nga COVID-19

Virologu Peter Piot, drejtor i Shkollës për Higjienë dhe Mjekësi Tropikale në Londër, u sëmur me COVID-19 në mes të marsit. Ai kaloi një...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -