-6.1 C
Pristina
16 Janar, 2021 - 22:17

Patent shofer

- Advertisement -

Të hënën rinis testimi i kandidatëve për patentë-shofer, MI jep detaje

Që nga marsi, asnjë kandidat që ka aplikuar për marrjen e patent shoferit nuk ka mundur të hyjë në provim teorik dhe praktik, për...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -