5.6 C
Pristina
23 Janar, 2021 - 21:43

ovan Vuçuroviq

- Advertisement -

Përplasje mes nënkryetarit shqiptar të Kuvendit dhe deputetit serb, ndërpritet seanca në Mal Të Zi

Seanca e Kuvendit të Malit të Zi, në të cilën deputetët diskutojnë dërgimin e ushtarve në forcën e reagimit të shpejtë të NATO-s, u...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -