3.1 C
Pristina
24 Janar, 2021 - 05:52

Mediat

- Advertisement -

Këto janë mediat e Kosovës që morën mbi 30 milionë euro prej PTK-së

Më shumë se 30 milionë euro të Telekomit të Kosovës janë shpenzuar gjatë 14 vjetëve në reklama dhe sponsorizime për media, një pjesë e...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -