0.3 C
Pristina
20 Janar, 2021 - 19:40

Luz Tomaj

- Advertisement -

Dy Akademi Shqiptare të Shkencave a vëreni se çka po ndodhë me shtetet dhe kulturën shqiptare falë liderëve si Rama, Thaçi….

Luz Tomaj Thonin se as dreqi nuk e din se kush po pinë e kush po pagunë. Mjerisht, tani po dihet se me paguar po...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -