-4.6 C
Pristina
18 Janar, 2021 - 17:52

Ismael Fernandez

- Advertisement -

Momente prekëse të një burri që filloi të qajë kur takon gomarin e tij pas dy muajve në izolim

Gomari dhe pronari fillojnë të qajnë kur takohen pas dy muajve që ishin në izolim në Spanjë. Ismael Fernández nuk mund të priste më gjatë...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -