-2.9 C
Pristina
16 Janar, 2021 - 00:11

Hamëz Shaban Jashari

- Advertisement -

Po të ishte gjallë, sot Hamëz Jashari do t’i mbushte 70 vjet

Heroi, Hamëz Shaban Jashari, sot ka ditëlindjen. Djali i Shaban Jasharit dhe vëllai i komandantit legjendar, Adem Jasharit, Hamëza mbush 70 vjet. Hamza ka vetëm një...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -