-1.7C
Pristina
27 Janar, 2021 - 10:55

Gafurr Elshani

- Advertisement -

Gjykata speciale fton njërin nga figurat më të rëndësishme të LPK-së dhe UÇK-së

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së ka njoftuar se Gjykata Speciale në cilësinë e dëshmitarit ka ftuar avokatin Gafurr Elshani. Gafurr Elshani ishte pjesëmarrës...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -