-3.1C
Pristina
27 Janar, 2021 - 19:48

Ferki Shala

- Advertisement -

Ferki Shala tregon pse është haram muzika

Ish-vokalisti i grupit TNT, Ferki Shala, pasi kishte hyrë në fe dhe ndryshuar plotësisht mënyrën e jetesës tregon pse sipas tij është haram muzika. “Të...

“Rikhehet” në muzikë, Ferkiu i TNT interpreton hitin e vjetër “Kujtimet”

Shumë vite më parë, grupi TNT me në krye solistin Ferki Shala, me këngët e tij fitoi simpatinë e shumë fansave. Madje këngët e tij...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -