8 C
Pristina
22 Janar, 2021 - 13:19

Ekrem Avdiu

- Advertisement -

Hoxha Ekrem Avdiu: Kosova nuk është vend islam, por me popullsi shumicë myslimane

Hoxha Ekrem Avdiu ka thënë se Kosova ka përkatësi të lartë myslimane, dhe për këtë nuk ka askush pse të rrudhet. “Nuk kemi pse rrudhemi...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -