3.2 C
Pristina
21 Janar, 2021 - 21:21

BERZH

- Advertisement -

Kurti i tregon BERZH’it se çfarë investime do në Kosovë

Në Samitin në Londër, të organizuar nga BERZH’i për investime në Ballkanin Perëndimor, kryeministri Albin Kurti, ka treguar pse duhen investime në Kosovë dhe...

Ministri Lekaj, sot nënshkruan kontratat e para, në kuadër të projektit “Ndërtimi i rrugëve rajonale të Kosovës” financuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe...

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, sot (10.12.2019), nënshkruan kontratat e para në kuadër të projektit “Ndërtimi i rrugëve rajonale të Kosovës”, i...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -