9.5C
Pristina
26 Shkurt, 2021 - 22:13

Arif Vladi

- Advertisement -

Arif Vladi i përgjigjet sërish Adelina Ismailit: Kur unë i këndoja UÇK-së, ti argëtoheshe me muzikë serbe

Ka vazhduar edhe në mbrëmje debati në disancë mes këngëtarit, Arif Vladi dhe Adelina Ismailit. Vladi një këngëtar i madh nga Shqipëria është ndjerë i...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -