2.6C
Pristina
3 Mars, 2021 - 00:29

Arben Ratkoceri

- Advertisement -

Çka nëse edhe ministrat serbë heqin foton e Thaçit dhe vendosin atë Vucicit

Gazetari Arben Ratkoceri ka komentuar ngjarjet aktuale politike të këtyre ditëve, në theks të veçantë veprimin e Vjosa Osmanit duke larguar fotogfrafinë e Presidentit...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -