5C
Pristina
27 Shkurt, 2021 - 09:51

Arben Kastrati

- Advertisement -

“Ti vjen nga – bagëtia dhe bujqësia”, fyerja e rëndë e aktorit kosovar për Arben Zharkun

Aktori kosovar, Arben Kastrati, përmes një shkrimi autorial ka drejtuar kritika të ashpra për drejtorin e Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharkun. Kastrati nuk ka...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -