-1.2C
Pristina
8 Mars, 2021 - 04:15

Anxhelina Hadërgjonaj

- Advertisement -

Albërija ngriti sallën në këmbë me performancën e saj, Anxhelina i bën dedikimin prekës!

Albërije Hadërgjonaj që kur iu prezantua për herë të parë publikut shqiptar, befasoi me vokalin e saj, pamjen dhe performancën në skenë, dhe kjo...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -