3.8C
Pristina
1 Mars, 2021 - 23:04

Anna Frank

- Advertisement -

6 gratë që ndryshuan historinë e botës: Mes tyre edhe një shqiptare

Në e grave që kanë kontribuar shumë për shoqërinë dhe kanë ndryshuar rrjedhën e historinë është Nëna Terezë, shqiptarja nobeliste. Roli i gruas në shoqëri...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -