11.3C
Pristina
5 Mars, 2021 - 19:49

Alfred Cako

- Advertisement -

Konspiracionisti shqiptar: Albin Kurti e Vjosa Osmani kontrollohen nga Illuminati

Sipas Alfred Cakos, Albin Kurti dhe Vjosa Osmani kontrollohen nga Iluminati. Në një emision televiziv konspiracionisti komentoi vendimin e Gjykatës Kushtetuese për rrëzimin e...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -