2.3C
Pristina
2 Mars, 2021 - 02:21

Albi Xhepa

- Advertisement -

Këngëtari i njohur: Nëse ka protesta këtë javë, unë prej 1 qershorit pranoj ftesa për mbrëmje muzikore

Koha e pandemisë si në shumë sfera të ndryshme të jetës ka ndikuar edhe tek këngëtarët. Dhe një vendim nga MSH-së se këtë vit do...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -