-1.2C
Pristina
8 Mars, 2021 - 04:41

Alarm

- Advertisement -

Alarmohen Veseli dhe Haradinaj, ky është parashikimi rëndë për PDK-në dhe AAK-në

“Ky është vetëm fillimi i vetëdijesimit të qytetarit, që më nuk do të votojnë për hir të vëllait, motrës dhe mikut, por për të...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -