7.3C
Pristina
6 Mars, 2021 - 03:49

Akri Çipa

- Advertisement -

Jerusalem Post: Përse qeveria e re e Izraelit duhet ta njohë Kosovën

Akri Çipa, njohës i çështjeve ndërkombëtare me fokus në Ballkan dhe Lindje të Mesme, ua ka numëruar arsyet qeverisë së re të Izraelit se...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -