12.2C
Pristina
24 Shkurt, 2021 - 18:06

Agim Ramadani

- Advertisement -

21 vite nga rënia e Agim Ramadanit

Sot bëhen 21 vite nga rënia e luftëtarit dhe heroit Agim Ramadani, i cili gjatë luftës u dëshmua si strateg i lartë dhe udhëheqës...

Gruaja e Agim Ramadanit me mesazh të fuqishëm për politikanët: Mos na i digjni shpresat për hir të gjakut të derdhur!

Bashkëshortja e heroit të Kosovës Agim Ramadanit,Shukrije Ramadani,përmes një shkrimi të publikuar në Facebook ka uruar qytetarët në 12 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë. Me...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -