7.3C
Pristina
6 Mars, 2021 - 03:05

Adrian Krasniqi

- Advertisement -

Ky është djaloshi nga Prishtina që shoqërohet me familjarët e Donald Trump

Përveç sportistët, artistët dhe këngëtarët shqiptarë, edhe biznesmenët e rinj kanë arritur të depërtojnë, madje deri në “Shtëpinë e Bardhë”. Njëri ndër ta është Adrian...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -