3.8C
Pristina
1 Mars, 2021 - 23:03

Adem Grabovci

- Advertisement -

Apeli e dënon Adem Grabovcin

Gjykata e Apelit ka vendosur në çështjen penale kundër Adem Grabovcit dhe të tjerëve. Grabovci është dënuar me dënim unik prej 1 vjet e...

Grabovci, Beqaj, Pajaziti e të tjerët lirohen nga aktakuza

Gjykata Themelore në Prishtinë, ka marrë vendim që të akuzuarit në rastin “Pronto” të lirohen nga aktakuza. Kryetari i trupit gjykues gjykatësi Shashivar Hoti, ka...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -