3.1C
Pristina
25 Shkurt, 2021 - 03:48

Abdyl Buja

- Advertisement -

Vëllai i Shukri dhe Ramë Bujës: As me polici e tenka s’keni me mujt me më pru në gjykatë

Me tensione ndërmjet gjykatëses Nushe Kuka Mekaj dhe vëllait të ish-ministrit të Arsimit, Ramë Buja, Abdyl Buja, është përcjellë gjykimi ku ky i fundit,...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -