4.5C
Pristina
4 Mars, 2021 - 01:21

5 euro

- Advertisement -

Shoferi i autobusit nga Shqipëria tentoi ta korruptojë Policin e Kosovës me 5 euro, por e pësoi keq

Një shofer autobusi nga Shqipëria po kalonte sot kufirin për në Kosovë. Ishte ora 10:00 dhe ai u gjet pranë policit kosovar. Kur ia dha...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -