-0.7 C
Pristina
15 Janar, 2021 - 15:11

17 shkurt

- Advertisement -

Historia e Pavarësisë së Kosovës, rruga e vështirë deri tek kjo ditë

Shpërbërja e ish-Jugosllavisë vlerësohet se filloi në Kosovë dhe mbase me Kosovën edhe po përmbyllet. Vitet 1988-89 shënuan protesta masive të shqiptarëve kundër politikës...
- Advertisement -

Te tjera

- Advertisement -