7.7 C
Pristina
E martë, 6 Dhjetor, 2022
- Advertisement -

SuImi ndaj të moshuarës/ “Orenda” merr vendim për katër infermiere

Rezidenca për të moshuarit në Pejë, ‘Orenda’ ka suspenduar katër infermiere për rastin ku dy infermiere suImojnë një të moshuar.

- Advertisement -

vendimin e kësaj qendre thuhet se Aurona Pelaj suspendohet pas suImit ndaj të moshuarës në kohën e kujdestarisë.

Ndërsa për infermieret tjera në arsyetim thuhet se kanë qenë në ndërrim bashkë më të dhe nuk e kanë lajmëruar rastin tek përgjegjësi.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -