16.1 C
Pristina
E shtunë, 10 Qershor, 2023

Studenti që mori 0 pikë në provim, por ishte i saktë në të gjitha përgjigjet

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një student një herë, edhe pse kishte dhënë të gjitha përgjigjet e sakta, ai mori zero pikë në provim.

Këto ishin përgjigjet e tij:

1. Në cilën betejë vdiq Napoleoni?

- Advertisement -

– Në betejën e tij të fundit.

2. Ku ishte e nënshkruar Deklarata e Pavarësisë?

– Në fund të fletës.

3. Cili është shkaku kryesorë për ndarje?

- Advertisement -

– Martesa…

4. Cili është shkaku kryesorë për dështim?

– Provimet.

5. Ç’ka nuk mund të hamë në mëngjes?

– Drekë dhe darkë.

6. Ç’është ajo që duket si gjysëm molle?

– Gjysma tjetër.

7. Nëse hedhni një gur të kuq në një det të kaltërt, atëherë ç’farë ndodh me gurin?

– Laget.

8. Si mundet njeri të qëndrojë 8 ditë pa gjumë?

– Pa problem, duke fjetur natën.

9.Si mund të ngreni një elefant me një dorë?

– Nuk besoj se do të gjeni elefant që ka vetëm një dorë.

10. Nëse keni 3 molla dhe 4 portokalla në një dorë, dhe 4 molla dhe 3 portokalla në dorën tjetër, ç’është ajo që keni në fakt?

– Duar shumë të mëdha!

11. Nëse 8 njerëzve ju janë dashur 10 orë për të ndërtuar një murë, atëherë sa orë do t’u duhen 4 njerëzve?

– Asnjë orë! Muri tashmë është i ndërtuar.

12. Si do të mund të hedhni një vezë të pa zier në dysheme prej betoni, pa e thyer atë?

– Si të doni, dyshemetë prej betoni thyhen shumë rëndë

- Advertisement -
- Advertisement -

Të fundit

Gjenerali amerikan për situatën në veri: Shqetësuese shmangia nga përpjekjet për stabilitet

Gjenerali amerikan Daniel Hokanson, Shef i Byrosë së Gardës kombëtare dhe anëtar i Shefave të Shtabit të përbashkët...

Më shumë